dimarts, 8 de novembre del 2011

Viquipèdia

A través de l'assignatura de GTIC ens han proposat fer un treball que consisteix en complementar un article de la Viquipèdia ja existent.
El meu grup l'hem fet sobre els mapes mentals. Us deixo el link per si us interessa saber què són els mapes mentals



Per fer aquest treball, el primer que vam fer va ser crear-nos un compte a la Viquipèdia. A partir d'aquí, vam buscar informació sobre el tema i ens vam repartir la feina, tot i que totes les persones del grup miràvem i editàvem si ho creiem convenient la feina de la resta del grup. És a dir, que vam crear l'article conjuntament.
Per a mi ha sigut una experiència molt bona, ja que he après a utilitzar la Viquipèdia i alhora a fer treballs en grup utilitzant les noves tecnologies.
En quant al grup, he de dir que hi he estat molt bé, ja que totes les integrants del grup hem fet la mateixa feina i ens hi hem implicat de la mateixa manera. Ningú ha fet més que ningú.
I per últim he de dir que he fet tot el possible per ajudar i aportat idees al grup. Espero que la resta de persones del grup estigui igual de contenta que jo amb la feina feta i amb la manera de treballar conjuntament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada